joi, 25 aprilie, 2024

O poza cu un ou a batut recordul de like-uri pe Instagram detinut de Kylie Jenner. Care a fost reactia acesteia

Distribuie:

Publicat:

O fotografie cu un ou a strans peste 30 de milioane de aprecieri pentru un mesaj publicat pe Instagram, detronand-o pe cea a starului retelelor de socializare Kylie Jenner prin care anunta nasterea fiicei sale.

Pe 4 ianuarie, aceasta fotografie a oului a fost publicata online de un cont creat special pentru a stabili un record, intitulat world_record_egg.

"Sa stabilim impreuna un record mondial cu cel mai mare numar de "like-uri" pe Instagram. Sa batem recordul mondial stabilit de Kylie Jenner (18 milioane de aprecieri)! Vom reusi" este mesajul care insoteste fotografia, de altfel singurul "post" al contului.

Luni, mesajul primise, la ora 17.00 GMT (ora 19.00, ora Romaniei), peste 31 milioane de "like-uri", adica cu 13 milioane mai mult decat vechiul record detinut de Kylie Jenner. Ea a primit 18,3 milioane de "like-uri" pentru anuntul nasterii fiicei ei Stormi, publicat pe 6 februarie 2018. Raspunsul lui Kylie Jenner la recordul sau doborat de "ou" a fost acela de a posta ea insasi pe Instagram un clip in care sparge un ou pe asfalt.

Intr-un top al postarilor de pe Instagram devenite virale se mai afla logodna lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin (13,4 milioane like-uri), ultima imagine postata de XXXTentacion inainte de moartea sa (13,4 milioane)

Din 2010 pana in 2017, fotografia de profil a retelei Twitter a fost un ou. Dar reteaua sociala a decis sa nu mai foloseasca oul pentru ca era asociat cu cultura trolilor, acei internauti care publica intentionat mesaje provocatoare si ofensatoare, uneori pentru a ataca un alt internaut.

Contactat de AFP, proprietarul contului, a carui adresa electronica il prezinta drept Eugene Egg, nu a dorit sa isi dezvaluie adevarata identitate, spunand doar ca traieste la Londra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img