joi, 25 aprilie, 2024

O profesoara de limba romana i-a trimis aproape 1.000 de mesaje de amor unui elev de 16 ani

Distribuie:

Publicat:

Profesoara care preda in localitatea Faget a fost depistata chiar de catre mama baiatului pentru care facuse o pasiune si caruia i-a trimis aproape 1.000 de mesaje de amor. De asemenea, mama elevului a depus o plangere la Politie impotriva profesoarei, pe care o acuza ca a intretinut relatii sexuale cu fiul ei.

Mama unui elev din Faget a depus saptamana trecuta o plangere la Inspectoratul Scolar Judetean, dupa ce a gasit in telefonul baiatului ei aproape 1.000 de mesaje de dragoste, intre el si profesoara de romana.  Femeia a spus ca a depus plangere si a cerut coducerii scolii sa o indeparteze pe profesoara, dar nu s-a intamplat nimic. Directorul liceului a anuntat insa ca a constituit o comisie de ancheta care se va ocupa de acest caz, relateaza adevarul.ro.

“Comisia va trebui sa adune toate datele, mesajele pe care le are mama, sa ii cheme pe cei implicati sa dea o declaratie si asa mai departe. Va dati seama ca e destul de dificil de dovedit, pentru ca trebuie sa vedem daca mesajele au fost trimise de doamna profesoara, iar noi nu stiu cum am putea face asta si cat va dura. E destul de dificil”, a spus Victor Birau, directorul  liceului timisean.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img