vineri, 29 martie, 2024

O romanca, mama a doi copii, batuta cu bestialitate de mai multi tineri, in Marea Britanie: ”Au luat foc si au sarit pe mine!” Ce le ceruse femeia

Distribuie:

Publicat:

O romanca in varsta de 34 de ani, mama a doi copii, a fost atacata si lovita cu bestialitate de mai multi tineri din Doncaster, South Yorkshire, Marea Britanie. Totul s-ar fi petrecut dupa ce tanara le-a cerut sa pastreze linistea pentru ca dormeau cei mici. 

Anca Si Piticii isi scotea lucrurile din portbagajul masinii vineri seara, cand pe langa ea treceau mai multi tineri. Le-a cerut sa pastreze linistea, pentru ca fiul si fiica ei, in varsta de trei si sase ani, dormeau. Atunci, insa, adolescentii au trantit-o la pamant si au lovit-o cu bestialitate, femeia suferind mai multe traume faciale.

”Eram langa masina si ei treceau prin fata casei mele, urland. M-au vazut si m-au injurat. Le-am spus sa vorbeasca mai incet ca dorm copiii. Au inceput sa urle si mai tare si una din fete s-a apropiat de gard. I-am spus sa faca liniste sau chem politia. Atunci au luat foc si au sarit pe mine. Nici un vecin nu a iesit. Am reusit sa scap si sa fug la usa vecinilor mei ca sa le cer ajutorul. Acestia au iesit si au incercat sa calmeze spiritele", a povestit Anca Si Piticii, care a ajuns la spital in urma ranilor suferite. 

De asemenea, tinerii violenti au distrus si gardul locuintei, dar si masina partenerului ei. 

"Au inceput sa bata la usa mea. I-am auzit apoi plecand si am vazut un SUV negru accelerand", a adaugat romanca.

Femeia a povestit ca desi a solicitat imediat ajutorul politiei, oamenii legii au refuzat sa ii ia vreo declaratie timp aproape doua zile de la momentul atacului.

"Dupa atatea ore, politia nu a reusit sa-mi ia o declaratie. M-au sunat 20 de ore mai tarziu anuntandu-ma ca este sambata seara, barurile sunt pline, si nu se pot ocupa de cazul meu", a subliniat Anca Si Piticii.

Un purtator de cuvant al politiei din South Yorkshire a declarat ca a fost inregistrata plangerea femeii si o ancheta a fost deschisa in acest caz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img