joi, 18 aprilie, 2024

O romanca primeste premiul pentru cel mai bun designer in Spania

Distribuie:

Publicat:

Creatoarea Tina Olari, care la sfarsitul lunii decembrie a anului trecut devenea cunoscuta la nivel international dupa ce a imbracat-o pe castigatoarea concursului de frumusete Miss World 2015, Mireia Lalaguna, va primi premiul “Degetarul de aur” pentru cel mai bun designer din Spania in anul 2015, devenind, astfel, primul roman caruia i se acorda aceasta distinctie.

Premierea va avea loc la Madrid, pe 19 februarie, si la eveniment vor fi prezente cele mai cunoscute nume din lumea modei iberice, precum si personalitati publice din Spania.

“Este o imensa fericire. Sa fii apreciat de cei din tara ta este minunat, dar sa fii recunoscut la nivel inalt in tara de adoptie este mai mult decat o satisfactie. Sunt atat de incantata!”, a declarat Tina Olari.

Premiile “Degetarul de aur” se acorda incepand cu anul 2008 pentru cei mai talentati designeri spanioli, cele mai bune modele feminine si masculine, publicatii de moda si cele mai bine imbracate vedete din Regatul spaniol.

Bistriteanca Tina Olari (41 ani) s-a stabilit in urma cu patru ani in Spania, in Barcelona, unde si-a continuat pasiunea pentru moda si a deschis un atelier de creatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img