vineri, 29 martie, 2024

O singura inghititura din acest PREPARAT MIRACULOS iti curata ficatul de toxine

Distribuie:

Publicat:

Curata ficatul de toxine cu o singura inghititura si vei arata mai tanar cu 10 ani!
Putin mai mare decat o carte obisnuita, ficatul nostru minunat stie totusi sa realizeze simultan mai multe operatii si reactii chimice decat ar fi capabile cele mai moderne si mai mari laboratoare, calculatoare sau uzine chimice.
Actiunile biologice ale ficatului, ca si participarea sa la manifestarile noastre vitale sunt ceva mai importante chiar decat cele ale inimii. In numai o zecime de secunda, el este capabil sa efectueze fara greseala cateva sute de transformari chimice simultan. De el depind in mod direct digestia noastra, calitatea sangelui, bogatia memoriei si forta musculara.
Ficatul are deci un rol foarte important in viata intima – si total necunoscuta de fiinta umana obisnuita – a corpului nostru fizic care este un microcosmos in miniatura. De actiunile sale complexe depind fara indoiala atat sanatatea cat si viata noastra. Sanatatea noastra este afectata de toxine. Aerul este toxic,alimentele sunt toxice,pana si apa este toxica.Toate aceste toxine sunt preluate de ficat.
Iata 20 de semne ale unui ficat afectat:
1.lipsa energiei
2.dureri de cap sau migrene
3.probleme digestive
4.dureri musculare
5.afectiuni ale creierului
6.insomnie
7.dezechilibru hormonal
8.boli autoimune
9.infectii ale pielii,cum ar fi acneea
10.depresie
11.alergii
12.inflamatii
13.respiratie urat mitrositoare
14.oboseala
15.sensibilitati chimice
16.diabet
17.vindecare lenta a ranilor
18.tensiune arteriala ridicata
19.probleme cu vezica urinara
20.constipatie
Daca suferiti de aceste afectiuni aveti nevoie de o detoxifiere rapida a ficatului. Exista mai multe metode naturale pe care le poti faca acasa si nu sunt deloc costisitoare. Remediul care vrem sa vi-l recomandam este usor de preparat si contine doar doua ingrediente. Acestea protejeaza si curata in mod eficient ficatul.
Ai nevoie doar de o lamaie si ulei de masline!
Aceste doua ingrediente sunt foarte puternice atunci cand le amesteci si reusesc de minune sa ajute ficatul si sa il detoxifieze.
Ingrediente:
-sucul de la o jumatate de lamaie
-2 linguri de ulei de masline extra virgin presat la rece
Se amesteca sucul de lamaie cu uleiul de masline intr-o ceasca.Acest amestec se consuma zilnic.
Proprietatile si efectele sucului de lamaie asupra ficatului
Lamaia contine cantitati mari de vitamina C,unul dintre cei mai puternici antioxidanti din corp,de fapt este considerat “mama tuturor antioxidantilor”.Vitamina C protejeaza celulele de bacterii,virusi si toxine.
Lamaia este foarte buna la digestie,dar reuseste de minune sa curate si ficatul.Unele alimente nu pot fi digerate usor,de aceea ele pot “coti” drumul prin fluxul sangvin si apoi la ficat.Consumul de lamaie va ajuta sa digerati mai usor alimentele.
Conform unui studiu din 2002, publicat in European Journal of Nutrition, lamaia va ajuta in cazul in care aveti nivelul colesterolului si ficatul marit. Consumul de coaja de lamaie ii ajuta foarte mult pe cei care au ficatul marit.
Uleiul de masline
Uleiul de masline lubrifiaza sistemul intern si regleaza miscarea intestinului.Consuma ulei de masline in mod regulat pentru a alunga toxinele daunatoare din corpul tau.Un studiu din 2010 a constatat faptul ca uleiul de masline este un agent foarte bun de detoxifiere a ficatului si ofera protectie impotriva toxinelor ce duc la afectarea ficatului. Alege uleiul de masline extra virgin,are proprietati antioxidante puternice,precum si multe alte beneficii medicale.
Sursa: blogs.naturalnews.com

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img