sâmbătă, 20 aprilie, 2024

O tanara a fost condamnata de judecatori sa dea Bacalaureatul. Ce note a obtinut

Distribuie:

Publicat:

tanara din Cluj a fost obligata de instanta sa dea Bacalaureatul. Decizia, luata de judecatorul Cristi Danilet, a fost complementara unei condamnari la inchisoare cu suspendare. 

Fata a fost condamnata, in toamna anului 2017, la un an si trei luni de inchisoare cu suspendare si 60 de zile munca in folosul societatii pentru ca a retras 990 de lei de pe cardul unei profesoare, fara a avea acordul acesteia. Ea stia codul PIN deoarece, cu alte ocazii, scosese bani cu voia cadrului didactic. Totodata, instanta i-a impus ”sa faca eforturile de a invata”, lucru care, totusi, nu s-a intamplat, pentru ca tanara a luat nota 3,7 la romana, 1,15 la matematica tehnica si 1,9 la chimie anorganica. 

Fata si-a recunoscut fapta, a platit inapoi banii si s-a angajat la o firma privata in timpul procesului. Prin urmare, judecatorul Cristi Danilet a considerat ca facuse deja eforturi de indreptare si ca nu e nevoie de o pedeapsa cu executare. In schimb, i-a impus sa invete si sa se prezinte la examenul de Bacalaureat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img