joi, 28 martie, 2024

O tanara a fost injunghiata intr-o farmacie. Cine era agresorul si ce gest socant a facut dupa atac

Distribuie:

Publicat:

Momente de groaza astazi, intr-o farmacie din municipiul Tirnaveni, judetul Mures, unde o minora de 17 ani, clienta a unitatii, a fost injunghiata cu mai multe lovituri de cutit. Atacatorul este fostul concubin al acesteia, care dupa ce a agresat-o, si-a provocat si lui mai multe leziuni la nivelul gatului.
Incidentul a fost anuntat la politie in jurul orei 11:00, prin apel la 112, de catre o farmacista care a vazut intreaga scena. La fata locului s-au deplasat politistii care au stabilit ca o tanara de 17 ani din localitate, clienta farmaciei, ar fi fost agresata chiar in interiorul unitatii de catre fostul concubin, un tanar de 22 de ani.

Barbatul ar fi folosit un obiect intepator, provocandu-i mai multe leziuni la nivelul corpului, dupa care si-ar fi provocat si lui cu acelasi cutit leziuni la nivelul gatului. Ambii au fost transportati la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Echipa operativa din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Mures, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, efectueaza acum cercetari la fata locului, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img