joi, 18 aprilie, 2024

O tanara din Braila cauta pe Facebook mama pentru fetita ei de doar 4 zile: „Vreau sa o adopte cineva care…” Motivul e infiorator

Distribuie:

Publicat:

O mama disperata cauta mama pentru bebelusul ei, o fetita de numai patru zile care, desi a trait atat de putin, deja pare condamnata la o viata crunta. Mama copilei are 23 de ani, si spune ca nu are mijloacele necesare pentru a o creste, tocmai de aceea vrea sa gaseasca o familie care sa o iubeasca si sa o ingrijeasca asa cum merita. Pentru a gasi o astfel de familie, tanara disperata a postat un mesaj pe un site de socializare, in care mentiona ca doreste sa isi dea copila nou-nascuta spre adoptie.

„Buna ziua, mamici! Eu am nascut o fetita sanatoasa. Este in spital la Braila. Vreau sa o adopte cineva care are ce sa ii ofere mai multe. Eu nu am posibilitati. Nu ma criticati, dar nu am ce face! Dati mai departe sa vada! Poate o ia cineva.”, a scris tanara mamica in varsta de 23 de ani.

Elena a nascut vineri si a postat mesajul de mai sus alaturi de doua imagini cu nou-nascutul, chiar daca ceea ce face ii rupe inima in bucati. O doare sufletul, o doare tot corpul cand spune aceste cuvinte, dar alta solutie se pare ca nu are pentru cea mica. Elena a adus-o pe lume pe fetita si vrea sa o stie in siguranta, la caldurica, cu burtica plina, nu condamnata la o copilarie fara NIMIC! „As vrea sa o iau, dar nu am cu ce sa o cresc”.

Femeia mai are un baietel de un an si noua luni, sustine ca l-a crescut singura, cum a putut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img