joi, 28 martie, 2024

O tanara din Bucuresti, “certata” pe Facebook de administratoare, ca nu si-a platit intretinerea: “Sunt tanti Nuta…“

Distribuie:

Publicat:

O tanara din Bucuresti si-a postat pe pagina sa de Facebook un selfie in oglinda, iar ceea ce a atras atentia tuturor a fost comentariul administratoarei. Atat imaginea, cat si mesajul, au devenit virale pe retelele de socializare, iar tanara a ajuns sa fie cunoscuta intreg publicului.

Dupa ce a complimentat-o, spunandu-i ca este “superba“, administratoarea blocului, tanti Nuta, i-a amintit ca are de platit intretinerea.  “Esti superba, sunt tanti Nuta, o sa te sun sa iti spun cat ai intretinerea de dat“, este mesajul care a stranit amuzamentul internautilor.

La un pas de evacuare din cauza restantelor!

Vica locuieste intr-un apartament a carui valoare se ridica la 350.000 de euro. E un cadou de la fostul selectioner Victor Piturca, de pe vremea cand Vica ii era amanta. Situat in centrul Capitalei, cu trei camere si cu o suprafata de peste 100 m patrati, este un apartament care ar putea fi prezentat in revistele de design interior intrucat e amenajat cu piese de mobilier comandat din Asia si Italia.

De cand a devenit proprietara, Vica nu pare sa fi platit de prea multe ori intretinerea la timp. Dovada stau multitudinea de procese in carea fost tarata de Asociatia de proprietari. In urma cu cinci ani, a fost la un pas de a fi evacuata dupa ce apartamentul ii fusese scos la licitatie din cauza datoriilor acumulate. In urma cu cateva luni, Vica a fost obligata de instanta de judecata sa achite contravaloarea intretinerii pe cinci luni, respectiv putin peste 1700 de lei.

La scurt timp, Asociatia de proprietari i-a mai deschis blondinei un proces, primul termen fiind stabilit luna viitoare. De bani n-ar duce chiar lipsa, intrucat Victor Piturca a fost obligat de instanta sa-i plateasca fiului sau o pensie alimentara de 12.000 de lei lunar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img