joi, 18 aprilie, 2024

O tanara din Suceava s-a sinucis. Motivul pentru care a recurs la acest gest este halucinant!

Distribuie:

Publicat:

Fata s-a spanzurat in sura casei, pentru ca i s-a luat telefonul. A vrut sa le dea o lectie parintilor, asa ca si-a luat viata

Tragedia s-a produs in comuna Cornu Luncii, Suceava. Fata de 15 ani a fost gasita spanzurata in sura gospodariei familiei sale. Tanara ar fi vrut sa isi pedepseasca parintii, pentru ca i-au luat telefonul. 

Fata statea foarte mult cu telefonul in mana , asa ca parintii au incercat sa ia masuri pentru ca adolescenta sa nu devina dependenta.

Duminica seara, dupa ce i-au luat mobilul, fata a gasit un moment in care a ramas singura si s-a spanzurat. In trecut,  adolescenta s-a mai confruntat cu tentative de suicid, in urma cu doua luni incercand sa-si taie venele.

CITESTE SI: Un copil s-a spanzurat in Prahova! Nu a mai putut suporta gandul ca ''mama e plecata pentru a-mi face un viitor''

O fata de 14 ani s-a spanzurat in Prahova! Pustoaica ducea dorul mamei plecate in Spania. O tragedie care aduce din nou in discutie drama copiilor care sunt nevoiti, din diferite motive, sa creasca departe cei care le-au dat viata. Despre pustoaica de 14 ani, eleva la scoala din comuna Magureni, judetul Prahova, oamenii par sa aiba numai cuvinte de bine. Chiar si despre familia acesteia, care nu a avut niciodata probleme. De nici un fel! Cel putin asa sustin autoritatile.

Fata ducea dorul mamei care muncea in Spania
Saptamana trecuta, joi mai exact, fata in varsta de 14 ani care locuia cu tatal sau si cu iubita acestuia parea abatuta. Ii era dor de mama plecata in Spania si, nu de putine ori, le spusese apropiatilor ca ar vrea sa mearga la ea. In ziua fatidica, pentru pustoaica totul parea sa nu mai aiba sens.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img