marți, 19 martie, 2024

O vasluianca si-a injunghiat concubinul in noaptea de Inviere si l-a lasat intr-o balta de sange – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O femeie in varsta de 32 de ani din municipiul Vaslui este principala suspecta pentru moartea concubinului sau, un barbat in varsta de 51 de ani. Miercuri seara, rudele l-au gasit pe barbat agonizand, intr-o balta de sange si cu o plaga taiata la  abdomen. Medicii de la Ambulanta nu l-au mai putut salva pe ranit. Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui a preluat cazul.

Initial, tanara, care are si probleme psihiatrice, a incercat sa ascunda adevarul. Ea le-a spus vecinilor ca iubitul ei a fost taiat in noaptea de Inviere de un prieten de pahar. Pana la urma, si-a recunoscut fapta. Ar fi vrut sa se apere de bataie si asa l-a ranit pe barbat cu un cutit de bucatarie. Dupa patru zile de agonie, timp in care femeia nu a spus nimic nimanui, omul si-a pierdut cunostinta. Speriata, si-a anuntat cumnatul, care locuieste in aceasi curte, iar acesta a sunat la 112. Dupa aproape o ora de incercari disperate de a-l readuce in simtiri, medicii de la Ambulanta au fost nevoiti sa declare decesul. A fost anuntata Politia, iar femeia a fost ridicata pentru audieri. Potrivit unui comunicat al IPJ Vaslui, "Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin 112, de către un medic din cadrul SAJ Vaslui, cu privire la decesul unui bărbat, de 51 de ani, din municipiul Vaslui, ce prezenta o plagă înjunghiată, la nivelul zonei abdominale. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, din cadrul IPJ Vaslui, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul persoanei. Întrucât în cauză, există suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, a fost informat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat cercetările".  In functie de rezultatul necropsiei, ea ar putea fi cercetata pentru omor sau ucidere din culpa, raportat la violenta in familie.

Cel mai probabil, suspecta va fi internata in vederea realizarii unei expertize psihiatrice. In urma cu zece ani, tanara a mai fost cercetata de politisti dupa ce bebelusul ei a ajuns la spital cu muscaturi pe fata si pe mana. Copilul a ramas in grija statului. femeia a mai adus pe lume o fetita, care are 7 ani, dar si aceasta a fost preluata de autoritati. Daca legistii vor stabili ca barbatul a murit in urma agresiunii, agresoarea risca pana la 20 de ani de puscarie. Daca insa se va dovedi ca si-a gasit sfarsitul pentru ca nu a primit ingrijri medicale la timp, pedeaspa este de pana la 10 ani de puscarie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img