vineri, 29 martie, 2024

O zi obisnuita din viata lui Mark Zuckerberg: cum isi petrece timpul inventatorul retelei Facebook

Distribuie:

Publicat:

In afara orelor de munca, Zuckerberg petrece cat de mult timp poate cu sotia lui, Priscilla Chan, si cele doua fetite ale lor, Max (2 ani) si August, care s-a nascut anul trecut. Asadar, Mark Zukerberg se trezeste in jurul orei 8,00, iar primul lucru pe care il face este sa-si deschida telefonul: “Deschid Facebook-ul sa-mi fac o parere despre ce s-a mai intamplat in lume peste noapte. Imi citesc mesajele de pe Messenger si WhatsApp”. De trei ori pe saptamana, face exercitii. “Vreau sa fiu in forma, pentru ca, indiferent de domeniul in care lucrezi, ai mai multa energie atunci cand esti intr-o forma fizica buna. Asa ca fac exercitii fizice dimineata. Pun la socoteala aici si plimbarea catelului meu, pe care-l alerg cu mare placere, pentru ca este foarte haios, arata fix ca un mop umblator”, a mai spus el.

In ceea ce priveste imbracamintea, se poate observa cu ochiul liber ca Mark Zuckerberg nu este vreun fashion-icon, ba, dimpotriva, este adeptul “uniformei” care consta in geansi, o camasa si pantofi sport. “Am mai multe camasi cu aceeasi croiala si aceeasi culoare, nu vreau sa-mi complic viata cautand sa-mi pierd vremea cu alegerile privind vestimentatia. Prefer sa iau decizii importante la job, punandu-ma in slujba comunitatii”.

Liderul Facebook isi petrece muncind 50 – 60 de ore saptamanal, “ore de munca cu adevarat, in care nu fac absolut nimic altceva, nu ma gandesc la altceva, decat la ce am in fata”, a declarat el pentru CNN. “Daca stau sa numar efectiv orele pe care le petrec la birou, nu-s mai mult de 50 – 60. Dar daca ma intrebi cat timp imi dedic muncii, pot spune fara indoiala ca este viata mea, sunt mereu preocupat de ceea ce avem de facut”. IN afara orelor de munca, Zuckerberg petrece cat de mult timp poate cu sotia lui, Priscilla Chan, si cele doua fetite ale lor, Max (2 ani) si August, care s-a nascut anul trecut. In fiecare seara, conform Business Insider, isi duce copii la culcare si spun impreuna o rugaciune evreiasca, “Mi Shebeirach”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img