sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Oamenii au inceput sa planga atunci cand au vazut-o pe Andra Maruta! Da, e adevarat

Distribuie:

Publicat:

“Traditional” – un show unic in Romania, in cadrul caruia Andra a adunat nume grele din muzica populara romaneasca si nu numai.  Nicole Cherry, Uddi, Daniel Buzdugan, Steliana Sima si ConstantinEnceanu se numara printre cei 15 invitati cu care sotia lui Catalin Maruta a facut spectacol in fata a mii de oameni, veniti la Sala Palatului. Cu totii au avut lacrimi in ochi pe parcursul mai multor momente din cadrul concertului senzational.
Oamenii au inceput sa planga atunci cand au vazut-o pe Andra Maruta! Da, e adevarat

“Traditional” – un spectacol care intra in istorie. Show-ul grandios a aparut din dorinta Andrei de a-si exprima cu ocazia Centenarului iubirea pentru muzica populara, influentata de tatal si de fratele ei. Inca din primele momente in care a pasit pe scena Salii Palatului din Bucuresti, ea a reusit sa aduca emotie in inimile spectatorilor si sa smulga aplaude de la prima melodie. Mai mult, pulsul oamenilor prezenti la concert a ramas ridicat pana la final, relateaza andraonline.ro.

“Am inima plina de bucurie ca suntem impreuna aici: o reuniune de familie a celor care viseaza in limba romana, tresar de emotie la aceleasi cantece, plang de aceleasi doruri. Muzica ne uneste pe toti”, a spus talentata artista in cadrul deschiderii spectacolului “Traditional”.

15 invitati si 47 de muzicieni au performat alaturi de Andra, iar atmosfera incinsa de la o melodie la alta tot mai mult, i-a emotionat atat de mult, incat spectatorii au izbucnit in lacrimi in anumite momente. Ei au cantat toate versurile impreuna cu jurata de la “X Factor”  si au incins hore in uriasa sala de spectacole.
Videomapping la “Traditional” – un concert marca Andra

Pentru prima oara, intreaga scena a Salii Palatului  din Capitala a fost decorata folosind videomapping. Imagini de poveste au fost proiectate folosind aparatura avansata pe 6 copaci inalti de 8 metri, realizati din stadur decupat. Un moment extraordinar a fost cel dedicat Mariei Tanase, unul din marii idoli ai Andrei, artista cu care este adesea comparata, spre magulirea ei. Colajul de piese din repertoriul Mariei Tanase a emotionat foarte mult!

Pentru show, Andra a ales tinute speciale, inspirate din portul traditional romanesc. Artista si-a facut aparitia desculta, intr-o rochie autentica, veche de 60 de ani, dar reconditonata. Pentru momentul dedicat Mariei Tanase, Andra a optat pentru o bluza cu maneci ample, fusta si fota argintie, toate cu multe perle. Toate cele 6 tinute folosite au accente moderne, fiind reinterpretari ale costumelor populare.

Constantin Enceanu, Steliana Sima, Uddi, Daniel Buzdugan, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Aurora si Sandel Mihai, Nicole Cherry, Bodo, Ionut Dolanescu, Irina Loghin, Ionut Fulea, Adrian Daminescu, Veta Biris sunt vedetele care au sarbatorit alaturi de Andra Centenarul Marii Uniri, toti acestia acompaniati de Orchestra Fratilor Advahov.

Andra a facut nunta cu prezentatorul Catalin Maruta in urma cu aproape 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite si talentate artiste din tara. Fiecare piesa fie ea pop sau R&B pe care o lanseaza ajunge hit intr-un timp scurt. Ea s-a nascut pe 23 august 1986, in Campia Turzii. Vedeta e casatorita din 23 august 2008 si are doi copii cu sotul ei: David (n.: 16 martie 2011) si Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img