News Flash:

Oamenii din Husi s-au mobilizat cu mic cu mare pentru Ziua Nationala - GALERIE FOTO

3 Decembrie 2013
2988 Vizualizari | 0 Comentarii
1 decembrie sarbatorit la Husi
Pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, husenii s-au mobilizat cu mic cu mare si au asistat la ceremonia de depunere de coroane din parcul Rodina din municipiul Husi. Alaturi de huseni au mai fost si primarul Ioan Ciupilan împreuna cu o parte din administratia sa, consilierii locali care au fost de nelipsit, dar nici reprezentatii partidelor politice din Husi nu au fost absenti. La aceasta festivitate au mai fost prezenti si cei din Asociatia veteranilor de razboi din Husi.

Insa nume importante din politica huseana au lipsit. Senatorul PNL Nelu Tataru nu a avut bunavointa de a da ochii cu populatia, acesta fiind de "garda" la spitalul municipal "Dimitrie Castroian".

Festivitatea a început la orele 11:30, cand militarii Batalionului 202 l-au primit pe primarul Ioan Ciupilan cu onoruri militare, urmand ca apoi husenii sa asiste la o slujba religioasa închinata maritei zile de 1 Decembrie. Dupa ce slujba religioasa a luat sfarsit, primarul Ioan Ciupilan a tinut un discurs emotionant si încurajator.

Ceremonia a luat sfarsit o data cu depunerea de coroane la statuia Bustului pictorului Stefan Dimitrescu (VS-IV-m-B-06916) - dezvelit în sec. XX. La orele 18:00 militarii Batalionului 202 Aparare CBRN (ID) "General Gheorghe Teleman" care au defilat cu torte aprinse, de la unitatea militara UM 01776 iesind în strada 1 Decembrie, coborand pe aceasta pana în fata "Cercului Militar" Husi. Militarii au fost întampinati pe strada de catre cetatenii huseni cu o ploaie de aplauze. De la "Cercul Militar" Husi, militarii Batalionului 202 au coborat pe strada "General Telerman" mergand pe strada "Alexandru Ioan Cuza", îndreptandu-se înapoi spre unitate.

Galerie Foto

1_decembrie_la_Husi
1 decembrie ziua nationala romaniei husenii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 23 queries | Mysql time :0.042930 (s)