joi, 28 martie, 2024

Oamenii i-au anuntat pe politisti ca ceva necurat se petrece in casa vecinilor. Cand au ajuns acolo, sub patutul copilului au gasit o trapa, au ridicat-o si au avut un soc atunci cand si-au dat seama ce era acolo

Distribuie:

Publicat:

Politia avertizeaza mereu sa fim atenti permanent la ce se intampla in jurul nostru si sa raportam atunci cand observam ceva suspect. Iar ce au facut niste vecini dintr-un cartier linistit i-a transformat in niste adevarati eroi ai orasului.

In fiecare cartier exista zvonuri si susoteli legate de anumite lucruri neobisnuite, iar barfele circula cu viteza vantului. Acest lucru s-a intamplat si in Miami, mai exact pe strada Southwest 220, despre care politistii au aflat un lucru neobisnuit.

Se spune ca fara foc nu iese fum, asa ca zvonurile si barfele au fost luate foarte in serios in legatura cu acest cartier aparent linistit.

Pentru a confirma sau infirma zvonurile, politistii au decis sa faca o vizita unei anumite case de pe acea strada. Asa ca au ajuns la o casuta mica si au sunat la usa. Ofiterii au fost invitati inauntru, iar ceea ce au vazut in jur nu i-a lamurit deloc. Parea ca oricare alta casa, poate era putin dezordonata, dar in rest, nu se vedea nimic suspect.

Insa nu a durat mult si au ajuns in camera unde familia avea un copil, iar ofiterii au zarit sub patut o bucata de metal patrata acoperita cu un covor si ascunsa bine. Au dat patutul la o parte, au ridicat trapa, unde au avut o surpriza de zile mari, care i-a lasat si pe politisti fara cuvinte.

Acolo, suspectii aveau o captura impresionanta de substante interzise, valorand o mica avere. Acestia au fost dusi imediat la sectia de politie pentru declaratii.

CITESTE SI: La numai 6 ani, acest pusti castiga in fiecare an cate 11 milioane de euro! Acum este celebru in toata lumea pentru ceea ce face:

La numai 6 ani, un baietel a devenit milionar, iar toata lumea vorbeste despre reusita sa. Cand va fi mare, acesta nu va mai trebui sa munceasca niciodata, caci va fi mult prea bogat pentru a se mai ocupa si de aceste lucruri.

Chiar si parintii lui au decis sa renunte la slujbele pe care le aveau si sa ii fie alaturi in proiectul inedit care l-a facut milionat peste noapte.

La varsta la care alti copii abia invata sa citeasca, Ryan este o legenda printre internauti si a cucerit milioane de persoane din toata lumea.
In fiecare an, acesta castiga 11 milioane de dolari, o suma pe care altii nu o strang nici in 10 vieti.

Pentru ca este atat de celebru, Ryan deja a fost introdus pe lista Forbes si se afla pe locul opt datorita talentului sau, iar in ceea ce priveste celebritatea, deja e cunoscut pe intreaga planeta, iar toti copiii il adora.

Pentru a se distra, Ryan a inceput cu ajutorul parintilor sai sa publice pe YouTube filmulete in care face recenzii la diferite jucarii pe care le despacheteaza, le asambleaza la nevoie, apoi le testeaza in fata camerei de filmat.

Si pentru ca filmuletele au avut succes imediat, marile companii de jucarii au inceput sa ii trimita tot felul de jucarii pe care sa le prezinte si nu este de mirare ca acum este milionar.

Daca multi copii si-ar dori anumite jucarii, acesta le poate vedea inainte de a fi lansate pe piata si stilul sau de a le prezenta i-a cucerit pe toti, iar pagina „Ryan ToysReview” a devenit locul in care zilnic pustiul posteaza zilnic.
Peste 10 milioane de persoane urmaresc postarile lui, iar de doi ani de la primul filmulet, acesta este invitat la o multime de emisiuni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img