joi, 25 aprilie, 2024

Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul pentru care a făcut acest gest. Are legătură cu Viorel

Distribuie:

Publicat:

Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul pentru care a făcut acest gest. Are legătură cu Viorel. Se pare că starea de sănătate a fostului primar al Capitalei este din ce în ce mai precară, iar soția lui face tot ce poate ca să îi fie bine.

Zilele trecute, Viorel Lis a fost din nou internat în spital pentru că starea lui de sănătate nu a fost deloc una bună. Anunțul a fost făcut chiar de soția lui, Oana Lis, care a mărturisit că acesta nu se mai poate deplasa absolut deloc singur.

Oana Lis și-a dus verigheta la amanet

Oana Lis a luat decizia de a-și amaneta verigheta. Vedeta a făcut publică o postare, pe rețelele de socializare, unde explică motivul pentru care a făcut acest gest.

„Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes ” ce sunt, cum vorbea lumea…#deciziideviata„, este mesajul scris de Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.

De curând, Viorel a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare, a suferit un infarct și a fost operat. Nu a trecut mult timp că a ajuns din nou pe patul de spital după ce s-a infectat cu o bacterie, dar a stat doar o zi şi a fost externat.

Oana Lis, detalii despre starea de sănătate a fostului edil

Tot prin intermediul rețelelor de socializare Oana Lis le-a cerut oamenilor, în urmă cu ceva vreme, să se roage pentru starea de sănătate a fostului primar al Capitalei.

''Viața nu e lapte și miere… decât in social media, în filme și in poveștile Disney!!!…In realitate lucrurile ni-i se întâmpla și cu bune și cu mai putin bune…asa că voiam să vă zic că de luni sunt internată intr- un spital de recuperare cu Viorel ca i s-a degradat f mult starea intr o săptămână…nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo sansa ca să se recupereze si sa nu cada la pat, trebuia să fac asta pentru el si bineînțeles am si eu durerile mele de tratat…..

Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun pentru ca eu cred in energii si daca sunteti aici pe pagina mea…aveti energie bună in suflet…si cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat…eu sper într-o ameliorare pentru ca calitatea vietii contează la orice vârstă. Doamne ajută!’’, a transmis Oana Lis pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img