joi, 28 martie, 2024

Oana Pellea nu s-a mai putut abtine! Ce spune despre Grapini: ”Mai mult decat penibila, e ticaloasa!”

Distribuie:

Publicat:

Oana Pellea a postat pe contul sau de socializare un mesaj pentru Maria Grapini in urma actiunii ei din timpul numaratorii voturilor acordate in Comisia LIBE din Parlamentul European. Pe scurt, europarlamentarul a numarat gresit voturile pentru Kovesi.

Totul a fost indreptat cu ajutorul unei europarlamentare din Olanda care a vazut neregula si a dat-o la o parte. Se pare ca Judith Sargentini, din Grupul Verzilor, a hotarat sa intervina imediat dupa ce Grapini ”a sarit” la numaratoare un vot pozitiv pentru fosta sefa a Directiei Nationale Antifrauda.

Oana Pellea nu s-a putut abtine! Ce spune despre Grapini

„E mai mult decat penibila este ticaloasa. De asta trebuie sa iesiti la VOT! Daca nu iesiti astfel de catastrofe ajung in PE ! Nu va mai p…ti pe el de vot! Ca va vor reprezentata monstrii ca doamna din imagine! Tineret roman trezeste te si intelege ca politica inseamna tot.

Ce puni in farfuria copilului, ce libertate ai de exprimare, de miscare, de gand, de vis, de speranta! Este esential sa iesiti sa VOTATI ! LCK si a facut datoria in lupta anticoruptie in 26 mai e randul nostru sa votam pentru ca in Parlamentul European sa avem reprezentanti ce sustin interesele Romaniei nu interesele mafiei”, a scris actrita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img