sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Oana Radu le închide gura scepticilor! Cum s-a afișat pe internet pentru a pue capăt speculațiilor legate de aspectul fizic

Distribuie:

Publicat:

Artista s-a săturat să fie acuzată că a slăbit prin bisturiu și le demonstrează bârfitorilor că a muncit din greu să ajungă la forma din prezent.

Oana Radu a demonstrat că se poate să-și depășești condiția și că dacă muncești poți ajunge să faci tot ceea ce îți dorești. Când  apărut pentru prima dată la televizor, la un show de muzică, avea o dietă dezordonată, însă acest lucru s-a schimbat pe parcurs.

A muncit din greu, a fost atentă la fiecare calorie, a stat închsă în sală cu orele și cel mai important a luptat cu ea și a căștigat. Oana Radu are o formă de zile mari acum. Recent, aceasta a postat mai multe InstaSoty-uri în care le-a arătat fanilor cum arată! 

Oana Radu, formă de zile mari. Cum le demonstrează scepticilor că muncește din greu la sală 

Artista ține legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde nu trece o zi fără să posteze. Nu vorbește doar despre viața profesională, ci și despre cea personală. Oana Radu este un exemplu de urmat, căci a dat dovadă de multă determinare și ambiție. 

Continuă să aibă o dietă strictă, bazată pe alimente sănătoasă și să facă exerciții fizice. Toate eforturile ei sunt atent analizate de soțul ei care este și antrenorul ei de fiteness. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img