vineri, 19 aprilie, 2024

Oana Roman a dezvaluit motivul pentru care Vincenzo Castellano nu ii acorda divortul Antoniei

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman a povestit in emisiunea pe care o prezinta, ”Oana punct Roman”, despre relatia dintre Vincenzo Castellano si Antonia, cum i-a cunoscut, dar a dezvaluit si motivul pentru care nu italianul nu vrea sa ii acorde divortul cantaretei.

Vedeta a marturisit ca Vincenzo nu vrea sa divorteze de Antonia, de teama ca artista sa nu ii ia fetita. Micuta Maya locuieste in Italia impreuna cu tatal ei si bunicii sai.

”Pe Antonia o stiu de cand s-a casatorit cu Vincenzo Castellano, iar pe Alex l-am cunoscut cand canta cu Connect-R. Antonia s-a maritat cu Vincenzo cand era foarte tanara si a facut un copil, apoi lucrurile s-au stricat. Ea nici pana in ziua de azi nu a reusit sa finalizeze acest divort.

Antonia nu are cum sa ceara custodia fetitei sale pentru ca este inca maritata cu Vincenzo Castellano. Cand divortul se va termina Antonia poate cere custodia fetitei si poate chiar castiga procesul. Lucrul cel mai ciudat care s-a intamplat a fost ca baietii lui Alex Velea s-au numit Castellano. Alex Velea a castigat recent procesul. Saracul Alex a fost nevoit sa se lupte in instanta pentru ca un judecator sa recunoasca faptul ca sunt baietii ei.

 Aceasta situatie exista doar pentru ca Vincenzo Castellano nu vrea sa-i acorde divortul Antoniei si nu intelege ca femeia asta si-a facut o alta viata langa alt barbat si trebuie sa-i dea voie sa-si traiasca viata. Sper ca omul acesta sa inteleaga si sa o lase sa-si traiasca viata”, a spus Oana Roman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img