sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Oana Roman a izbucnit în plâns. Ce s-a întâmplat cu mama ei ieri, după accidentarea gravă

Distribuie:

Publicat:

Săptămâna trecută mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital, asta după ce Miora s-a accidentat grav în complexul în care se recuperează. Aceasta a căzut și s-a lovit destul de tare în zona feței, însă astăzi fiica ei a găsit-o complet schimbată. Cu ochii în lacrimi, Oana Roman le-a povestit fanilor despre ”minunea” care a avut loc.

Săptămâna trecută a fost o săptămână grea pentru Oana Roman, asta deoarece vedeta a trebuit să-și ducă din nou mama la spital, asta după ce Mioara Roman s-a accidentat destul de tare în complexul unde se recuperează.

Oana Roman a izbucnit în plâns pe Instagram, la câteva zile după ce mama ei s-a accidentat grav

Cu toate că știe că nu se mai poate deplasa ca înainte, aceasta a încercat să meargă de una singură și într-un moment de neatenție a căzut și s-a lovit destul de tare în zona chipului, după cum a anunțat Oana Roman la Antena Stars.

Astăzi, vedeta a povestit fanilor de pe Instagram că e foarte bucuroasă, iar aceasta a izbucnit în lacrimi și a mărturisit emoționată că mama ei s-a recuperat foarte bine și că a găsit-o mult mai bine, cu zâmbetul pe buze și într-o stare foarte bună.

”„Am fost la mama astăzi și vă spun sincer că am trăit o minune pentru că sâmbătă când am fost la ea eu eram foarte îngirjorată de faptul că o să se recupereze foarte greu și că nu vom reuși să o mobilizăm și să meargă, iar astăzi când am fost fusese afară în curte, fusese la masă, s-a mobilizat extraordinar pentru că cei de la centru m-au ajutat cu o infirmieră care să stea permanent cu ea și s-a recuperat extraordinar”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman: ”Sunt atât de fericită”

Oana Roman a ținut să le mulțumească tuturor celor care au avut grijă de mama ei în aceste zile și au ajutat-o să se recupereze atât de rapid. Vedeta susține că a fost surprinsă atunci când a văzut-o pe Miora stând pe fotoliu și mai bine ca oricând, într-un timp relativ scurt de la incidentul grav pentru care a ajuns la Urgențe.

”Sunt atât de fericită că nu vă puteți imagina că mama se recuperează extraordinar, am găsit-o stând pe fotoliu, era bine. Vreau să le mulțumesc mult acestor oamenii că au avut grijă de ea și doamne ajută să fie tot așa în continuare”, a mai zis Oana Roman pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img