joi, 28 martie, 2024

Oana Roman i-a dat o replica dura lui Dan Negru! Totul a pornit de la Daniela Crudu: „Nu exista termen de comparatie!”

Distribuie:

Publicat:

Dan Negru a publicat recent un mesaj care a starnit controverse pe Facebook. Prezentatorul Antenei 1 a comparat-o pe Daniela Crudu cu Marilyn Monroe. El le-a asemanat pe cele doua dupa iubiti si interesele financiare pe care le-ar fi avut. Acest lucru a deranjat-o enorm pe Oana Roman, care i-a comentat realizatorului tv pe pagina de socializare. Vedeta crede ca Negru a facut o comparatie mult prea exagerata.

Dan Negru a starnit o noua controversa, dupa „scandalul” cu Ursul de Aur.Realizatorul tv a comparat-o pe legendara Marilyn Monroe cu Cruduta. Oana Roman a tinut sa-i dea o replica prezentatorului tv si sa-i explice ca celebra actrita nu a fost doar o femeie frumoasa.

„Daniela Crudu si Andrei Plesu formeaza un cuplu! Sunt impreuna! Ar fi o stire bomba! Americanii au avut-o! Marylin Monroe era o gagica de care presa facea misto si care era casatorita cu un sportiv cu bani, Joe di Maggio pe care l-a parasit pentru Arthur Miller, unul dintre marii intelectuali ai lumii, castigator de Pullitzer. Au stat impreuna 5 ani… Ce si-or fi vorbit in toti anii astia? Acu’ ar trebui sa ies din casa dar am ramas blocat pe TMC si ma uit pentru a 1000-a oara la “Moartea unui comis voiajor” a lui Miller. Mi-am amintit povestea lor…” a scris Dan Negru pe Facebook.
„N-am nimic cu Cruduta!”

„Atat ai inteles tu din personalitatea lui Marylin Monroe? N-am nimic cu Cruduta, mi-e prietena si e o super fata. Dar cred ca si ea stie ca nu se poate compara cu Marylin! Adica nu exista termen de comparatie! Sunt lumi si destine total paralele! Poate nu degeaba au adorat-o atatea mari personalitati pe Marylin. Avea ea ceva mai mult decat frumusetea si faptul ca a fost ca si atitudine mult inaintea vremurilor. A marcat istoria omenirii, cea moderna in orice caz. E fortata rau comparatia ta!”, a comentat Oana Roman la postarea prezentatorului de la Antena 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img