vineri, 26 aprilie, 2024

Oana Roman, îngrijită de fiica ei. Ce i s-a întâmplat vedetei: „Mi-a adus Isa masa la pat”

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman are și zile mai puțin bune, iar azi a fost una dintre el. Din fericire, vedeta are parte de ajutorul fiicei ei, care o îngrijește la final de zi, chiar dacă are numai 8 ani. Micuța Isabela i-a adus masa la pat mamei ei.

Fiica Oanei Roman a învățat să-și ajute mama încă de acum. La vârsta de 8 ani, Isabela a dovedit că poate să-și îngrijească mama, atunci când ea nu se simte bine. După ce a fost chinuită de o migrenă toată ziua, vedeta de televiziune s-a lăsat pe mâinile fetiței ei.

Oana Roman a fost îngrijită de fiica ei

Încă de la prânz, fiica lui Petre Roman le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că este în cea mai bună formă, din cauza unor dureri de cap puternice. Cu toate acestea, Oana și-a respectat angajamentele pe care le avea programate pentru ziua de miercuri.

„Trebuie să mă duc la o filmare și nu vă pot descrie cam ce durere de cap am, ce migrenă îngrozitoare am. Nu știu de la ce, dar sper să fac față la emisiune, pentru că mă doare capul îngrozitor.”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei, miercuri după-amiază.

După ce a terminat treaba, vedeta a ajuns acasă, dar nu a avut energie nici măcar să meargă la masă, astfel că s-a dus direct în pat. De acolo, a filmat momentul în care fiica ei i-a adus masa la pat și a mărturisit că nu mâncase nimic până la acea oră, iar durerile de cap supărătoare erau prezente în continuare.

Micuța Isabela s-a arătat foarte bucuroasă că poate să-și ajute mama, iar vedeta a fost cu siguranță recunoscătoare și mândră de fiica ei. Deși era seară, Oana a servit omletă cu roșii.

„Încă mă doare capul foarte tare și încă nu am mâncat nimic azi. Mi-a adus Isa masa la pat.”, le-a mărturisit vedeta fanilor ei, pe seară, în cadrul unui Story în care arată cum micuța vine cu mâncarea la patul ei.

În ultima perioadă, vedeta a fost preocupată de problemele de sănătate ale mamei sale, Mioara roman, care a ajuns la spital din nou la începutul lunii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img