vineri, 29 martie, 2024

Oana Roman rupe tacerea. Vezi cat e adevarat din zvonurile despre al doilea copil

Distribuie:

Publicat:

La doi ani de cand a adus-o pe lume pe micuta Isabela, Oana Roman are inca sechele de la nastere si se pregateste pentru o noua interventie chirurgicala, dar nu spune nu, pe viitor, unui al doilea copil.

Intrebata daca se gandeste la un al doilea copil, Oana Roman a dezvaluit ca, dupa ce se va recupera total, va lua in calcul acest aspect, insa nu a exclus nici posibilitatea adoptiei.

“Ne dorim inca un copil, dar nu trebuie sa imi pun din nou viata in pericol. Nu voi face acest pas decat in momentul in care domnul doctor imi va spune daca pot sau nu sa mai fac copii. Am totala incredere in el, trebuie sa eliminam orice risc. Daca se va putea, se va putea. Daca nu, exista copii abandonati pe lumea asta, si de ce nu?

Am vorbit cu Marius despre adoptie si vom vedea ce vom face. Nu stiu acum. Nu-mi este usor sa ma gandesc ca intru din nou in sala de operatie. Este o interventie de reconstructie, oabdominoplastie de reconstructie pentru a avea o acivitate normala. Am inca dureri in anumite momente, nu ma pot ridica din pat oricum, nu ma pot apleca, nu pot ridica. Si trebuie sa rezolv aceasta problema”, a spus Oana Roman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img