joi, 28 martie, 2024

Oana Sarbu, accident grav la fel ca Razvan Ciobanu. Artista s-a rasturnat cu masina pe drumul de la Mamaia spre Capitala

Distribuie:

Publicat:

Oana Sarbu a trecut prin momente grele si a decis sa povesteasca totul. Speriata de accidentul tragic pe care l-a avut regretatul designer, Razvan Ciobanu, Oana Sarbu a povestit un episod din viata ei pe care putina lume il stie.

Oana Sarbu a avut un accident de masina grav, in urma cu cativa ani. Accidentul a fost atat de grav incat artista s-a rasturnat cu masina si chiar a povestit ca a avut nevoie de doi ani pentru a se reface din punct de vedere fizic.

”Am avut un accident urat, m-am rasturnat cu masina. Doi ani m-am luptat sa ma recuperez fizic. Cinci operatii la piciorul drept, tratamente, gimnastica, exercitii in bazinul de apa. Mi-a luat multi ani pana mi-am dat seama ca, de fapt, accidentul acela nu a fost intamplator.

In vara aceea, plecasem foarte imbufnata de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu niste lucruri, drept pentru care seara mi-am cantat piesa, iar de dimineata mi-am strans lucrurile, m-am urcat in masina si, clocotind de frustrare, marcata de o tristete profunda, am plecat spre Bucuresti, iar pe drum m-am rasturnat cu masina. Daca as mai fi ramas o zi la Mamaia si as fi gasit o cale sa ma eliberez de tumultul acela interior, poate ca accidentul ar fi fost evitat. Asa, Universul a gasit o alta supapa de eliberare si m-a rasturnat”, a mai spus Oana Sarbu, scrie spynews.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img