joi, 18 aprilie, 2024

Oana Zăvoranu îl face praf pe Gigi Becali

Distribuie:

Publicat:

Atac devastator declanșat de nonconformista Oana Zăvoranu la adresa latifundiarului din Pipera. Nimeni nu s-ar fi așteptat la acest ”asalt” verbal împotriva lui Gigi Becali, însă Oana Zăvoranu, izbucnind, l-a etichetat ”acid” pe multimilionar.

Nu contează că ești bogat și ”excentric”, spune Oana Zăvoranu, important este să nu te lauzi cu asta. Din punctul de vedere al Oanei, Gigi Becali nu știe decât să arunce cu bani și, evident, crește oi. ”Poţi să fii şi ultra mega bogat şi excentric, nici nu afirmi aşa ceva, nici măcar aroganţă nu e, este o prostie fără margini! Păi, el asta ştie să facă (n.red. să arunce cu bani), altceva nu ştie, creşte oi! Trebuie să îţi stea şi bine să faci aroganţe d-astea, să arunci cu bani!”, a spus Oana Zăvoranu despre Gigi Becali.

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu mărturisește că visul ei – încă din copilărie – este să domicilieze la… Hollywood.

”Dacă vrea Dumnezeu şi dacă lucrurile vor merge cum dorim noi, visul meu a fost să stau în L.A. pentru că este Hollywood-ul şi eu de mică îi spuneam maică-mii de ce nu m-ai făcut la Hollywood pentru că simţeam că viaţa mea la Hollywood ar fi fost altfel!”, spune Oana Zăvoranu pentru XNS.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img