sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Oana Zavoranu a fost pacalita! Experienta horror prin care a trecut la salon: Mi-au dat si…

Distribuie:

Publicat:

Oana Zavoranu a impartasit fanilor sai experienta neplacuta prin care a trecut la salonul de infrumusetare unde se duce de ani buni.

Bruneta, care nu suporta sa ii faca cineva unghiile, a povestit cum au fost convins-o angajatele de la respectivul salon respectiv sa ii dea cu oja visinie pe unghiile scurte de la maini.

Numai ca, odata ajunsa acasa, vedeta s-a vazut nevoita sa-si stearga unghiile si spune ca a fost prima si ultima data cand a acceptat acest lucru.

„M-au 'pacalit' fetele la salonul unde ma duc de peste 7 ani constant si unde imi fac parul, cosmetica si pedichiura (mani niciodata, aia mi-o fac numai eu) si m-au dat de cateva zile cu oja visinie pe unghiile mele scurte de la mana! Simt ca ma tine cineva constant de degete si cand imi trec mainile prin fata am senzatia ca sunt mainile altcuiva ???. Le-am sters si nu mai imi dau niciodata… de parca pana acum mi-as mai fi dat!  E prima si ultima, gata! Dupa cum m-au pacalit si mi-au dat si o sticla de bere in mana, din care am baut doua guri…yac !?. Ma gandeam la alea cu gheare lungi si la betivele de prin cluburi si restaurante care toarna in ele ca la balamuc… Urat mi-a fost mereu de femeia beata si cu gheare lungi, mai urat decat de aia panarama si fumatoare ???… desi astea patru lucruri le au 95% din toate…?.  Love, Oana ?", a scris Oana Zavoranu, pe pagina sa de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img