sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Oana Zavoranu si-a speriat vecinii dupa ce a iesit din casa! E de nerecunoscut la fata: “Cum esti tu…”

Distribuie:

Publicat:

Daca sambata s-a relaxat si a stat la soare intr-un costum de baie sexy, duminica, Oana Zavoranu a avut treaba la curte. Mai exact, si-a vopsit gardul. Nu, nu ea, ci muncitorii. Si… cand nu i-a supravegheat, vedeta si-a speriat vecinii dupa ce a iesit in strada ca sa mangaie un motan care seamana cu Garfield si, de altfel, a fost si numit astfel. Toate astea pentru ca ea era de nerecunoscut la fata.

Imbinand utilul – vopsitul gardului – cu placutul – un truc de frumusete –, Oana Zavoranu si-a aplicat astazi o masca de fata de culoare neagra. Fara sa tina cont ca iese in public, artista a mers in afara curtii, pe unde trecea un pisoi pe care il indrageste foarte mult si pe care a vrut sa-l alinte.  Momentul a fost imortalizat de sotul ei, cel mai probabil, iar imaginea a juns pe Instagram-ul actritei.

“Profitand ca nu ma vede «nimeni» si tot se lucra in curte intens, am iesit sa il mangai pe Garfield, motanul vecinilor, pe care il iubesc enorm… faceti abstractie de masca neagra pentru regenerare de la Estée Lauder, pe care o pun cand imi aduc aminte, ca nu am un ritual de frumusete pe care sa il fi tinut vreodata… imi pun diverse masti cand imi vine in minte sau am chef si, de cele mai multe ori, le uit pe fata mai mult decat trebuie … o sa intelegeti in timp atipicul ritualurilor mele de frumusete…⛏
#oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #oananation #gorgeousgirlswearjune16#june16perfume
#love #cats #esteelauder #mask #beauty #cool” este mesajul scris de Oana Zavoranu in dreptul imaginii.

“Si eu acum stau cu masca neagra aplicata la nimereala si am uitat sa o scot la timp am fugit ”, “Zuzica… asa… ca de obicei. Foarte tare”, “Esti frumoasa si cu masca… noi te admiram asa cum esti tu!”, “Cu papucii aia mergi si prin casa, si iesi si cu ei”, “Se gasesc desteptele sa comenteze….” sunt cinci dintre mesajele scrise de fani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img