News Flash:

Obisnuiesti sa folosesti dafin atunci cand gatesti? Probabil ar trebui sa citesti asta

24 Mai 2017
956 Vizualizari | 0 Comentarii
Dafinul este un condiment foarte puternic folosit in bucataria romaneasca, in special la mancarurile cu sos de rosii, dar si la ciorbe. 

„Daca il punem la fiert atunci cand preparam ciorba sau un sos cald, este indicat ca la o oala de aproximativ trei litri sa nu folosim mai mult de o frunza de dafin. Condimentul este destul de puternic, iar folosirea in exces va schimba gustul preparatului culinar. Este importanta aceasta aroma, insa intr-o masura decenta, nu este indicat ca preparatul sa fie invadat de aromele dafinului”, spune bucatarul Adrian Pop, potrivit Adevarul.ro.
Acesta spune ca daca folosim dafinul la ciorbe ar fi indicat ca inainte de a-l adauga in oala sa il prajim. „Uneori eu prajesc dafinul pe care il folosesc la ciorbe. In acest fel, gustul intepator va fi estompat”, mai spune bucatarul aradean. 

dafinul condiment aroma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012871 (s)