miercuri, 24 aprilie, 2024

Oboseala la volan a fost cauza unui accident produs in judetul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Grav accident de circulatie in aceasta dimineata. Un barbat in varsta de 26 de ani din Republiva Moldova a suferit rani grave, dupa ce s-a rasturnat cu autoturismul pe care il conducea. Di informatiile oferite de reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul oboselii la volan.

„Barbatul, originar din Republica Moldova, conducea un autovehicul din directia Vaslui catre Iasi. La un moment dat, din cauza oboselii, barbatul a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iar autovehiculul a patruns pe sensul opus, a intrat in coliziune cu un podet si s-a rasturnat pe partea stanga a partii carosabile, avand in vedere directia de deplasare. Conducatorul auto a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui unde a fost diagnosticat cu fractura antebrat, fractura femur si traumatism cranio-cerebral”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Loredana David.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a aratat ca acesta nu a consumat bauturi alcoolice. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img