News Flash:

Observatii astronomice din strada, Barlad, 30 mai 2015

27 Mai 2015
1638 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata, 30 mai 2015, intre orele 21.30 - 23.00, Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Parvan” din Barlad, judetul Vaslui va organiza observatii astronomice in strada.

Aceasta activitate se va desfasura in zona parcului „Victor Ion Popa”, pe trotuarul de pe strada principala (langa statuia lui Mihai Eminescu). Scopul acestei activitati este popularizarea si promovarea astronomiei in randul publicului barladean.

Cei care o sa priveasca prin telescopul din dotarea observatorului astronomic, o sa aiba posibilitatea sa observe Luna si planetele Venus, Jupiter si Saturn.

„De ceva timp Observatorul Astronomic din Barlad, organizeaza regulat (in special primavara si vara) observatii astronomice in strada, in felul acesta, institutia noastra se numara printre primele din tara ce organizeaza astfel de activitati.Mai trebuie sa precizez ca observatiile astronomice programate pentru data mentionata in acest comunicat se vor desfasura numai daca cerul va fi senin!”declara Dumitru Ciprian Vintdevara,Muzeograf Planetariu/Observatorul Astronomic al Muzeului”Vasile Parvan” Barlad,judetul Vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011545 (s)