luni, 18 martie, 2024

Șofer “fals”, descoperit la volan în P.T.F. Albița

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui cetățean din R. Moldova care, în ciuda faptului că nu avea dreptul de a conduce autovehicule, a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 08.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a ieși din ţară, conducând propriul autoturism, un bărbat cu cetăţenie R.Moldova, în vârstă de 26 de ani.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, bărbatul a prezentat și un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R.Moldova.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals și că tânărul nu este posesor de permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img