joi, 28 martie, 2024

Şoferiţa beată care a ucis patru muncitori la Iaşi susține că e nevinovată

Distribuie:

Publicat:

Șoferița care a fost arestată pentru uciderea a patru muncitori la Iași susține că este nevinovată. Adina Iuliana Ghervase le-a spus judecătorilor ieșeni că nu ea se afla la volan în momentul producerii accidentului fatal, în ciuda declarațiilor martorilor și a dovezilor care o incriminează.

Șoferița care a luat viața a patru muncitori din Iași, după ce s-a urcat la volan beată, le-a spus judecătorilor că este nevinovată. Adina Iuliana Ghervase și-a susținut nevinovăția în fața instanței, înainte să fie arestată preventiv, pentru uciderea muncitorilor.

Şoferiţa beată care a ucis patru muncitori la Iaşi se declară nevinovată

Sâmbătă, în data de 18 iunie, a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele Adinei Iuliana Ghervase. Cu toate acestea, în fața instanței, șoferița a declarat că este nevinovată, pentru că nu s-ar fi aflat la volan în momentul producerii tragediei din cartierul Păcurari.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, a inculpateiAdina Iuliana Ghervase, cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de uciderea din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arată în decizia instanței.

Ce le-a spus Adina Iuliana Ghervase judecătorilor

Decizia nu e definitivă, ceea ce înseamnă că șoferița de 39 de ani o poate contesta. Sâmbătă, Ghervase a refuzat să dea declarații la Poliție și la Parchet, dar și-a susținut nevinovăția în fața judecătorilor, potrivit unor surse judiciare citate de BZI.

„La Poliție și la Parchet, ea a refuzat să spună ceva. La instanță, femeia a declarant că este nevinovată, că nu se afla la volan în momentul producerii impactului și că nu știe ce s-a întâmplat, fiind într-o stare de confuzie”, au precizat sursele.

Deși Adina Ghervase spune că nu se afla la volan, anchetatorii ieșeni susțin contrariul. Unul dintre angajații companiei la care lucrau victimele a mers la scurt timp de la producerea accidentului la mașina respectivă, iar la volan a găsit-o pe Adina Ghervase. De asemenea, martorii au declarat că în autoturism se afla doar Adina Iuliana Ghervase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img