vineri, 29 martie, 2024

Șoferii din România refuză salarii de 1700 de euro! Ce trebuie să facă pentru acești bani

Distribuie:

Publicat:

Șoferii din România refuză salarii de 1700 de euro, în timp ce  camioanele stau parcate pentru că nu există angajați. În ultima vreme, Europa se confruntă cu o mare criză din această cauză. Există marfă, dar nu are cine să o transporte, mai ales după perioada de lookdown. Deși avantajele financiare ale acestei meserii sunt destul de mari, oamenii nu par prea interesați.

În ultima vreme, Europa se confruntă cu o criză de șoferi, iar nici România nu este exclusă. Șoferii din țara noastră refuză salarii de 1700 de euro, în timp ce firmele vor să angajezea în jur de 70.000 de conducători auto.

Șoferii din România refuză salarii de 1700 de euro
În timp ce camioanele stau parcate pentru că nu există angajați, șoferii din România refuză salariile mari. Este criză de profesioniști, mai ales din cauza creșterii a volumelor de marfă după perioada e lookdown, potrivit observatornews.ro

Primele detalii arată că peste 35.000 de companii de transport din țara noastră caută să angajeze 200.000 de șoferi de camion. Ei bine, această profesie, dorită de mulți tineri în trecut, nu prea mai este o opțiune de muncă pentru oameni.

Ce trebuie să facă pentru acești bani
Antreprenorii sunt îngrijorați pentru anul acesta, mai ales pentru că există multă marfă, dar nu prea are cine să o mai transporte. Deși multe persoane au rămas fără loc de muncă din cauza pandemiei de COVID-19, oamenii nu prea stau la coadă pentru un serviciu de acest fel.

Criza de șoferi din Europa este uriașă, iar oamenii de afaceri nu prea mai știu cum să facă față acestei situații. Din păcate, deși salariile sunt mari și destul de atrăgătoare, pare că nici pentru bani nu se mai găsesc destule persoane dornice de muncă.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img