miercuri, 27 martie, 2024

OFICIAL! Cine este cel mai bun actor din istorie? Peste un milion de oameni si-au ales favoritul

Distribuie:

Publicat:

Ranker.com, un site celebru in lume, care se ocupa cu realizarea sondajelor online din diverse domenii, a avut ideea realizarii unui vot pentru desemnarea celor mai mari actori din toate timpurile. Sondajul a fost cat se poate de pertinent, ranker.com alcatuind o lista in care figureaza personalitati marcante ale cinematografiei, in dreptul carora internautii aveau optiunea de a revedea scene cu protagonistii.

Peste un milion de iubitori ai filmului si-au exprimat optiunile in acest vot. Ocupantul primul loc a fost actorul, scenaristul si regizorul Tom Hanks, care a jucat in Saving Private Ryan, Forrest Gump, The Green Mile si multe alte productii cinematografice.

Pe locul al doilea, s-a situat celebra actrita Bette Davis si, pe al treilea, Marlon Brando. Pe urmatoarele pozitii ale clasamentului s-au situat, in ordine, dupa cum urmeaza: James Stewart, Robert de Niro, Katherine Hepburn, Jack Nicholson, Morgan Freeman, Anthony Hopkins, Dustin Hoffman, Audrey Hepburn, Humphrey Bogart, Al Pacino, Meryl Streep. Cary Grant, Charley Chaplin, Gregory Peck, Paul Newman, Clint Eastwood, Laurence Olivier. Leonardo DiCaprio ocupa locul 21 in acest clasament,Kevin Spacey se afla pe locul 31, iar Brad Pitt pe pozitia 45. George Clooney a obtinut voturi care l-au situat pe locul 100, iar Angelina Jolie, se afla la mare distanta de fostul ei sot, pe locul 234.

Gest INEDIT facut de Tom Hank! A donat un aparat de cafea pentru Casa Alba – FOTO

Actorul Tom Hanks a trimis un aparat de facut cafea espresso pentru corpul de presa de la Casa Alba pentru a ajuta eforturile jurnalistilor in “justa lupta pentru adevar”, noteaza Guardian. Acest gest este o traditie pentru Hanks, care a oferit pentru prima oara un nou aparat de cafea jurnalistilor de la Casa Alba in 2004, in timpul presedintiei lui George W. Bush.  De data aceasta, aparatul a fost insotit de un bilet, scris la una din indragitele masini de scris ale actorului.  

“Catre Corpul de Presa de la Casa Alba, continuati justa lupta pentru Adevar, Justitie si modul de viata american. In special in privinta Adevarului”, scrie in nota lui Hanks catre jurnalisti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img