miercuri, 27 martie, 2024

Oficial! Ionut Misa, noul sef al ANAF

Distribuie:

Publicat:

ANAF a fost restructurata din temelii. Ionut Misa, fostul ministru de Finante, a fost instalat in fruntea institutiei, iar 24 de sefi din cadrul Fiscului au fost demisi. Ionut Misa a fost numit presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), printr-o decizie a premierului Viorica Dancila, publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Intrebat daca informatiile aparute in spatiul public potrivit carora fostul ministru al Finantelor Ionut Misa este propus pentru functia de sef la ANAF, Teodorovici a spus: „In mod normal nu comunicam decat ceea ce apare in Monitorul Oficial, dar pot sa va confirm doar faptul ca este o propunere facuta catre doamna prim-ministru de numire a domnului Ionut Misa sef la ANAF”.

Masura vine la cateva zile dupa ce Eugen Teodorovici i-a tinut peste program, in birourile lor, pe angajatii Agentiei Nationale de Administrate Fiscala. Ministrul de Finante a subliniat aseara la Antena 3 ca cei cu functii de conducere trebuie sa fie responsabili pentru functia pe care o ocupa.

"Cred cu tarie ca, atunci cand lucrezi la stat, trebuie sa faci ceva si pentru stat. Cand esti ministru, secretar de stat, presedinte ANAF, vicepresedinte, director general si nu numai, trebuie sa intelegi functia si sa fii responsabil pentru functia pe care o ocupi”, a afirmat Teodorovici.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img