News Flash:

OFICIAL:Senatul a decis ! Ora de religie este strict optionala

18 Mai 2015
1406 Vizualizari | 0 Comentarii
Inscrierea si reinscrierea elevilor la ora de religie vor fi posibile in baza unei cereri scrise a parintilor sau a elevilor majori, aceeasi procedura fiind valabila si la schimbarea optiunii ori retragerea de la curs, a decis, luni, plenul Senatului.

Proiectul, care modifica Legea educatiei nationale in acord cu decizia recenta a Curtii Constitutionale pe aceasta tema, a fost votat cu 119 voturi "pentru" si 2 "impotriva".scrie mediafax.ro

Proiectul prevede ca inscrierea sau reinscrierea elevului la obiectul religie se face prin cerere scrisa, iar schimbarea optiunii sau retragerea se face tot prin cerere scrisa.

"Inscrierea sau reinscrierea elevului pentru a frecventa orele de religie se face prin cerere scrisa a elevului major, respectiv a parintelui sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor. Schimbarea acestei optiuni sau retragerea se face tot prin cerere scrisa a elevului major, respectiv a parintelui sau a tutorelului legal instituit pentru elevul minor. Situatia scolara se incheie, dupa caz, cu sau fara disciplina Religie", potrivit proiectului.

plenul senatului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048655 (s)