vineri, 26 aprilie, 2024

Olguta Vasilescu, atac dur la femeia controlata de ministrul Nelu Tataru: ‘Mai sariti mult gardul?’

Distribuie:

Publicat:

Lia Olguța Vasilescu o pune la zid pe femeia aflată în subordinea Ministerului Sănătății, condus de ministrul Nelu Tătaru.

Concret, Olguța Vasilescu dezvăluie că noua șefă DSP Dolj este chiar femeia care a amendat SC Salubritate Craiova pentru folosirea unui dezinfectant care ar fi fost interzis, deși este avizat de ministerul Sănătății și de Institutul Cantacuzino.

După cum bine știți, Direcțiile de Sănătate Publică se află în subordinea Ministerului Sănătății.

„Deci, Aldezinul este biocid contra coronavirusului si poate fi folosit in scari de bloc si alte spatii publice. O confirma Ministerul Sanatatii si Institutul Cantacuzino care tine de Ministerul Apararii Nationale! Si atunci de ce Directia de Sanatate Publica din subordinea Ministerului Sanatatii a amendat SC Salubritate Craiova dupa ce, in prealabil, avizase produsul ca sa fie folosit la dezinfectarea scarilor de bloc? Aflu, si sper ca e o gluma, ca doamna care a amendat societatea respectiva ca, chipurile, foloseste un dezinfectant interzis in locuri pe unde trec oamenii, e noua sefa a DSP Dolj. Mare e gradina Domnului… Mai sariti multi gardul? Ca nu ne mai putem tine la voi…????‍♀️”, a răbufnit, pe Facebook, Olguța Vasilescu.

Aldezinul, dezinfectantul la care face referire Olguța Vasilescu

Pasteur Filiala Filipești S.A. anunță că dezinfectantul Aldezin a fost avizat de către Institutul Cantacuzino* pentru categoria TP2 – dezinfectare în spații publice, private și industriale.

Produsul a fost testat și confirmat de un laborator internațional independent, acreditat de către autoritățile competente, ca fiind eficient, într-o formulare adecvată, împotriva Coronavirusurilor umane cunoscute. La cererea companiei, laboratorul J.S Hamilton Polonia a testat Aldezin și a certificat în luna martie a acestui an acțiunea virulicidă a dezinfectantului împotriva Coronavirusurilor umane într-o concentrație de 3%, cu un timp de expunere de 60 de minute, scrie Forbes.

Conform avizării TP2, Aldezin poate fi utilizat la dezinfectarea suprafețelor, materialelor, echipamentelor și mobilierului – care nu sunt în contact cu produse alimentare – pereților, podelelor și solului din spații private, publice și industriale, cu excepția domeniului medical. Aldezin este un dezinfectant profesional concentrat cu acțiune bactericidă, virulicidă și fungicidă avizat și pentru industria alimentară (categoria TP4), precum și pentru domeniul veterinar (categoria TP3).

Aldezin, produs de Pasteur Filiala Filipești S.A., este un produs biocid cunoscut și larg utilizat care, până în 2016, a mai beneficiat de avizare TP2. Pe fondul deficitului de dezinfectanți din România în această perioadă, compania a solicitat și a primit reavizarea Aldezin pentru utilizare TP2 conform descrierii de mai sus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img