joi, 25 aprilie, 2024

Olguta Vasilescu, daca presedintele nu va desemna ca premier reprezentantul PSD-ALDE: Sunt un milion de tertipuri parlamentare cat sa nu ajungem la vot si a doua oara

Distribuie:

Publicat:

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, duminica, ca presedintele Klaus Iohannis va accepta propunerea de premier care va fi facuta de liderii PSD-ALDE, dar ca, in cazul in care nu va desemna reprezentantul PSD-ALDE, sunt “un milion de tertipuri parlamentare” pentru blocarea lui.

“Sa stiti ca sunt un milion de tertipuri parlamentare cat sa nu ajungem la vot si a doua oara. Pur si simplu, Biroul Permanent nu trece pe ordinea de zi. In Biroul Permanent este majoritate pe actuala coalitie. Dar nu se va ajunge acolo, pentru ca nu este cazul sa se ajunga acolo”, a declarat Lia Olguta Vasilescu la Antena 3.

Ea a dat ca exemplu desemnarea lui Lucian Croitoru precizat ca presedintele va ”testa” majoritatea luni, in cadrul consultarilor de la Palatul Cotroceni.

De asemenea, ea a tinut sa avertizeze ca ”99%” dintre numele vehiculate in spatiul public pentru a prelua mandatul de premier nu au fost luate in calcul.

”Ce a aparut in spatiul public s-ar putea sa nu aiba niciun fel de legatura cu ce se va vota in CEx, asa cum am vazut foarte multe nume in decembrie si niciunul nu a fost cel cu care a mers Liviu Dragnea la Cotroceni”, a mai spus Vasilescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img