News Flash:

Olimpiada ONU, olimpiada primaverii in plina desfasurare

31 Martie 2014
1969 Vizualizari | 0 Comentarii
Sub sloganul “Olimpiada ONU - WE INTEND TO CHANGE THE WORLD!”, incepand cu data de 1 martie 2014, UN Youth Association Romania – Iasi Branch a dat startul concursului Olimpiada ONU.
 Acest proiect se adreseaza elevilor din clasele IX –XII si studentilor din judetele Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Vaslui si doreste sa supuna atentiei tinerilor problemele sociale mondiale, oferind posibilitatea acestora sa se implice efectiv in rezolvarea acestor probleme prin sustinerea unor proiecte si crearea unor discursuri potrivit principiilor Natiunilor Unite.

Desfasurarea proiectului a fost stabilita a avea loc in doua etape – o etapa judeteana, ce a avut loc in perioada 1-28 martie 2014 si o etapa regionala, ce va avea loc in perioada 11-12 aprilie 2014 si va fi gazduita in cadrul Universitatii “Al. I. Cuza” Iasi. Etapa judeteana a Olimpiadei ONU a oferit posibilitatea elevilor din clasele IX –XII si studentilor sa isi prezinte ideile in cadrul a trei sectiuni:
Sectiunea 1: DREPTURILE OMULUI – eseu liber pe o tematica la alegere din domeniul socio-uman; sectiunea fiind deschisa elevilor din cadrul claselor IX –X;
Sectiunea 2: AMBASADOR ONU PENTRU O ZI – eseu de creatie, propunere de proiect in mediul social, sectiunea fiind deschisa elevilor din cadrul claselor XI – XII;
Sectiunea 3: Delegat de Tineret la NATIUNILE UNITE- conceperea unui discurs; sectiunea fiind deschisa studentilor.

Organizatorii au facut cunoscut proiectul in liceele din zona Moldovei si in cadrul emisiunilor “Recrutat in Iasi” - Digi 24, “Regionalia” – TVR Iasi si “Buna dimineata, Moldova” – TVR Iasi. De asemenea, partenerii media Uniunea Studentilor din Romania, 360 uaic.ro, Youth Bank, Buna Ziua Vaslui, Bucovina TV, Smile FM, ATRAG, Monitorul de Vaslui, Buna Ziua Iasi, Moldova News, Botosani News, Iasi News, Suceava News, Vaslui News si Bacau News au oferit sprijinul neconditionat pentru a aduce la cunostinta publicului proiectul inedit care se afla la prima editie si care se arata a fi un real succes. In cadrul proiectului, IMPACT FM este partener oficial pe segmentul radio, iar TVR Iasi este partenerul oficial pe segmentul tv.
La momentul finalizarii etapei judetene, organizatorii din cadrul UN Youth Association Romania – Iasi Branch s-au declarat onorati de participarea unui numar mare de tineri, in perioada 1- 28 martie fiind inaintate pe adresa de e-mail iasi•unyouth.ro lucrari deosebite, continand idei ingenioase si ambitioase alaturi de adevarate proiecte care pot aduce schimbari pozitive in societatea actuala.

Sponsorul principal Consiliul Judetean Iasi ofera castigatorilor o excursie la Palatul Parlamentului in Bucuresti si gadget-uri in valoare de 800 euro, iar sponsorii S.C. Rimoldo Consulting Group S.R.L., Student Travel Romania, Upside Down ofera numeroase alte surprize. In zilele in care se va desfasura etapa regionala a concursului, transportul participantilor va fi asigurat de catre For You Taxi, iar “Man Original” Pizza ne va incanta cu produsele sale.

In perioada 11 aprilie -12 aprilie 2014, in cadrul Universitatii “Al. I. Cuza” Iasi, va avea loc etapa regionala a concursului Olimpiada ONU, unde finalistii isi vor sustine eseurile, oricine doreste sa ii sustina si sa afle viziunea lor despre o lume mai buna fiind invitat sa participe.

Pentru informatii suplimentare sau alte intrebari puteti accesa www.iasi.unyouth.ro sau urmari pagina evenimentului https://www.facebook.com/olimpiadaonu?fref=ts

De asemenea puteti contacta unul din coordonatori:
Louana Popovici – popovici.louana•unyouth.ro
Stefan Fantu – stefan.fantu•unyouth.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1004 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031450 (s)