marți, 16 aprilie, 2024

Olivia Steer, criticata ca si-a facut vaccinul antigripal in bucatarie: ”Puneti imediat vaccinul asta de la Steer la un mujdei”

Distribuie:

Publicat:

Olivia Steer a fost criticata pe net, dupa ce a postat pe social mediaun mesaj prin care le ofera celorlalti o optiune pentru a nu raci si pentru ca imunitatea organismului sa creasca. Olivia Steer a impartasit o reteta naturista.

”Am gasit pe un site cu trafic greu reteta naturista a VACCINULUI ANTIGRIPAL. Rog nu-l faceti acasa, daca nu vreti sa se supere Tanti Pintea si Nenea Cercel, ca nu le mai iese epidemia, nici macar pe hirtie. Si apoi nu mai pupa nimeni comisioane din noile achizitii de vaccinuri. Si asta nu e frumos deloc!
1/4 cana usturoi pisat
1/4 cana ceapa tocata
1/4 cana ardei iute tocat
1/4 cana ghimbir ras
3 linguri de hrean ras
1 lingura cuisoare pisate
750 ml otet organic de mere
Se aseaza totul intr-un borcan de 1, 5 litri. Se completeaza cu otet si se lasa la infuzat peste noapte. Se iau doua-trei-patru linguri, la fiecare masa, este mesajul Oliviei Steer pe retelele de socializare.

Evident, nici ”carcotasii” nu au stat departe de tastatura si au criticat-o pe Olivia Steer: ”La final, vaccinul prefarat se da prin faina de aloe, se tavaleste de doua ori prin ou de larva de furnica rosie, apoi se pune la prajit in ulei de motor”.

”Critica” a continuat: ”Daca va vedeti in oala, sa stiti ca aia e doar o previziune, iar voi o puteti schimba! Cum? Puneti imediat vaccinul asta de la Steer la un mujdei, mergeti la farmacie si cumparati unui adevarat”, scrie cronicipebune.ro.

De-a lungul anilor, sotia lui Andi Moisescu, a avut numeroase conflicte cu autoritatile din Sanatate pentru ca aceasta este una dintre vedetele cele mai inversunate in lupta contra vaccinurilor de orice tip. Olivia Steer care este promotoarea unui stil de viata sanatos, ea fiind de ani buni vegana, crede ca prevenirea bolilor se poate face prin alimentatie.

”La noi nu se intelege ce e preventia. Oamenii cred ca, daca se vaccineaza, sunt pusi la adapost de boli si pot apoi sa manince junk food dimineata, la prinz & seara, fara griji, fara probleme. Daca se imbolnavesc e pentru ca " au luat un virus", " i-a tras curentul", "n-au avut noroc in viata", este mesajul Oliviei Steer transmis pe pagina ei de socialziare in contextul epidemiei de gripa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img