miercuri, 27 martie, 2024

Olivia Steer, noi declaratii controversate: „Rujeola nu exista”

Distribuie:

Publicat:

Olivia Steer a publicat un nou mesaj care a creat rumoare pe retelele de socializare.

Cunoscuta pentru lupta impotriva vaccinarii, vedeta tv a vorbit pe Facebook despre o decizie din 2017 a Curtii Supreme din Germania, care ar fi stabilit ca „rujeola nu exista”. Potrivit acesteia, decizia judecatorilor germani a dus la diminuarea ratei de vaccinare.

„Dupa aproape cinci ani de lupta grea provaccinista, prin eforturile comune ale tuturor ministrilor sanatatii, premierilor, medicilor cu state vechi de plata la producatorii de medicamente, bloggerilor cumparati pe 5 lei, mass media, pe 10 lei, cat si trollilor ce se gudura la o bere si un mic, rata vaccinarii impotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de tara!

E vorba de acea boala ce se credea ca ar fi provocata de un virus, dar a carui existenta nu a putut fi dovedita de nici un cercetator/biolog/virusolog/imunolog, in ciuda premiului de 100.000 euro pus in joc, de un biolog neamt. Drept pentru care, in lipsa oricaror probe stiintifice, Curtea Suprema din Germania a decretat ca „rujeola nu exista”, iar ca vaccinarea s-a facut din „motive sinistre”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Campania anti-vaccinare a Oliviei Steer vine in contradictie cu datele oficiale, care arata o crestere a numarului de cazuri de rujeola. „Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana la data de 4 mai este 12.799, dintre care 52 de decese. In saptamana 30.04. – 4.05.2018 au fost raportate inca 151 de cazuri nou confirmate in 18 judete si in municipiul Bucuresti”, a anuntat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img