vineri, 19 aprilie, 2024

OLTENESTI:A venit sa imprumute coasa sotului si in schimb i-a batjocorit femeia

Distribuie:

Publicat:

Cristi Ailoaie in varsta de doar 31 de ani, din comuna Oltenesti, a batjocorit chiar in Vinerea Mare, o consateanca in varsta de 61 de ani.

Sotul femeii l-a trimis pe tanar acasa la el sa ia o coasa pe care tanarul o ceruse imprumut. Profitand de absenta sotului, acesta si-a dus victima intr-o magazie, a blocat usa cu zavorul si a obligat-o sa intretina relatii sexuale cu el.

La venirea sotului acasa, femeia cu fata tumefiata si inca sub socul clipelor prin care a trecut, i-a povestit acestuia intamplarea prin care a trecut. Sotul acesteia a ramas socat cu atat mai mult ca tanarul i-a oferit acestuia o bere inainte de a se duce dupa coasa.

“Am o stare de soc de imi vine sa urlu. Nu stiu cui sa zic, ce sa zic. A venit acasa si m-a rugat sa-i dau coasa sotului. Aveam o bere, niste vin si i-am zis: “Hai, mama, sa-ti dau o gura de bere”. Dar el a inceput cu pipaieli si imi zicea “Hai, tanti Ela, hai bre, ca nu e foc, ca esti femeie batrana”. Mi-a dat peste fata, m-a trantit pe jos si imi spunea ca sunt inchipuirile mele de baba nebuna. Eu am 62 de ani aproape, iar mama lui are 55 de ani. Am atatia ani si nu am mai patit asa ceva! Am trait la Brasov 27 de ani si nu am patit nimic. Nu imi era teama de nimeni si de nimic”, a declarat victima.

Desi initial a negat fapta, tanarul nu a scapat de justitie si astfel a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Rudele acestuia ii cauta acum iertarea, pentru a-l scapa de puscarie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img