News Flash:

Oncolog, adevarul despre tratamentele alternative: "Daca ar exista o BURUIANA VINDECATOARE..."

26 August 2014
1435 Vizualizari | 0 Comentarii
Prof. dr. Florin Badulescu, presedintele Societatii Romane de Oncologie, a dezvaluit adevarul despre tratamentele alternative antineoplazice.

In dorinta de a invinge nemiloasa maladie neoplazica, bolnavii cauta tot felul de solutii in afara terapiilor standard recomandate de medic. Unele sunt de bun-simt si se bazeaza pe o alimentatie echilibrata, in timp ce altele sunt radicale, drastice si nu de putine ori chiar daunatoare, scrie ziarulring.ro.

"Dintre toate terapiile neconventionale, nu pot recomanda niciuna ca anticancerigena cu efect dovedit. Cancerul este un raport intre celulele aberante si cele normale din organism. Vitamina C este singurul remediu cu rol antineoplazic care, in doze foarte mari, poate omori celulele canceroase. Si noi, oncologii, o recomandam intravenos, dar sa nu fiu inteles gresit: ea nu distruge boala. Nu face rau, dar s-a dovedit stiintific ca poate stagna anumite celule din tumori. Este greu sa spui despre un remediu ca este anticancerigen pentru ca nu exista cancer, ci cancere", ne-a explicat prof. dr. Badulescu.

"In Occident se recomanda tratamente alternative doar cand nu mai exista alternativa terapeutica standard pentru pacient sau cand acesta opteaza special pentru astfel de terapii. Daca ar exista o buruiana vindecatoare, toate guvernele ar da ordin sa o folosim", afirma specialistul.

Citeste mai mult pe ziarulring.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011039 (s)