News Flash:

Onilov si Deleanu in cursa pentru postul de director medical de la Spitalul HUSI

28 Martie 2015
4948 Vizualizari | 2 Comentarii
Doi basarabeni s-au inscris in cursa pentru functia de director medical din cadrul Spitalului Municipal”Dimitrie Castroian” Husi. Deleanu TAISIA, care ocupa in acest moment interimatul pe aceasta functie si dr Sorin ONILOV, medic cardiolog.

Cele doua persoane sunt sustinute la randul lor de catre anumite persoane din cadrul unitatii spitalicesti husene. Daca senatorul (PNL) Nelu Tataru, membru in comisia de examinare, il sustinea pe singurul candidat, Sorin Onilov, planurile le-au fost date peste cap de cadrul medical pneumolog Deleanu Taisia care si-a depus si dumneaei canditatura, aceasta din urma fiind intr-o oarecare masura sustinuta de catre manager Lucia Rotaru.

La sfarsitul lunii martie va avea loc concursul si se va stabili dupa examinare cine este mai demn si mai capabil pentru a ocupa functia de director medical din cadrul Spitalului husean.

Reamintim faptul că senatorul Tătaru a lansat săptămâna trecută un atac dur la adresa actualului director medical interimar-DELEANU TAISIA.

„Altfel, nu am auzit-o pe doamna manager să iasă şi să îşi asume situaţii şi măsuri importante, în toate cazurile grele cu care s-a confruntat spitalul, mai ales în ultimele 6 luni. Iar dacă managerul s-a ascuns de răspundere, bază ar fi trebuit să fie măcar directorul medical, dar spitalul Huşi nu l-a avut nici pe el în această perioadă grea, căci postul a fost ocupat în ultimii ani de persoane fără randament, fără viziune, care nu au avut cum să facă faţă provocărilor majore ale acestui post.” Conform unui comunicat de presă emis de către senatorul PNL- dr. Nelu Tataru-Colegiul uninominal nr. 3 Huşi – Murgeni

doi basarabeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

okkky  | #2033
CE BINE AR FI DACĂ UNII MEDICI S-AR CONCENTRA ASUPRA PROFESIEI LOR ȘI NU AR FI ORBIȚI DE PUTERE ȘI DE BANI...!.AM TRAI ȘI NOI INTR-O STARE DE NORMALITATE!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1388 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020379 (s)