vineri, 26 aprilie, 2024

Operatie de urgenta pentru Cristi BORCEA

Distribuie:

Publicat:

Conform unor surse medicale, Cristian Borcea a fost operat pe cord, la spitalul Floreasca, acolo unde era internat. Este a treia operatie de acest gen pentru fostul actionar dinamovist, in ultimii ani.

Cristi Borcea a fost operat la Spitalul de Urgenta Floreasca, au confirmat si avocatii sai. Fostul actionar al lui Dinamo avea joi termen intr-un proces, insa aparatorii sai au explicat ca nu se poate prezenta in fata instantei deoarece a fost supus unei interventii chirurgicale. Cea mai recenta operatie pe cord a fost realizata in urma cu patru ani de zile, de medicul Serban Bradisteanu. “Avea o malformatie, probabil congenitala, artera coronara fiind strangulata de o punte musculara”, declara imediat dupa operatie medicul Bradisteanu.

Cristi Borcea a fost internat de urgenta, in data de 29 noiembrie, la Spitalul Floreasca. Inima fostului finantator al FC Dinamo ar fi cedat din nou, din cauza stresului. Potrivit unor surse din anturajul omului de afaceri, Cristi Borcea ar fi acuzat, in ultima perioada, unele probleme de sanatate. Acesta ar fi fost afectat atat de ultima condamnare, de 7 ani si zece luni, pentru mituirea magistratului care a judecat, la Tribunalul Bucuresti, Dosarul Transferurilor, dar si din cauza unor probleme de natura sentimentala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img