sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Oportunitati pentru cei care vor sa munceasca

Distribuie:

Publicat:

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui  va organiza vineri,  18.10.2019 “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”
 
Absolventii unei forme de invatamant care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar si alte categorii de persoane au sansa de a intra pe piata muncii, la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, ce va avea loc in data de 18 octombrie 2019 cu incepere de la orele 9.00, la sediul Centrului Judetean de Resurse pentru Asistenta Educationala, strada Donici, nr. 2 din Vaslui,  la  sediul  Cercului Militar, strada 1 Decembrie, nr.25 din Birlad  si Casa  Armatei, strada General Teleman, nr. 6 din Husi.

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.

Agentii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI vor avea prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera.

Pentru rezervarea standurilor agentii economici interesati se pot adresa:
– pentru Vaslui : la sediul AJOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, Camera 1- parter  sau fax: 0235/317717;
-pentru Birlad: la sediul ALOFM Birlad din B-dul Epureanu, nr. 8, fax: 0235/419280;
-pentru Husi: la sediul ALOFM Husi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, fax: 0235/481720).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img