joi, 18 aprilie, 2024

Orașul din România care rămâne fără apă caldă, timp de două săptămâni. Ce a anunțat primăria

Distribuie:

Publicat:

Atenție, români! Unul dintre cele mai mari orașe ale țării va rămâne fără apă caldă pentru următoarele două săptămâni. După minivacanța de Sfânta Maria, locuitorii nu mai au parte de apă caldă, potrivit anunțului făcut chiar de către cei de la Primărie. Iată despre ce oraș este vorba și care este motivul!

Ei bine, potrivit anunțului făcut de autorități, orașul Constanța rămâne fără apă caldă, timp de două săptămâni, chiar în plin sezon estival. Apa caldă va fi oprită în cea de-a doua jumătate a lunii august.

Orașul din România care rămâne fără apă caldă

Primăria Constanța a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, că scopul acestei măsuri este pregătirea sistemului de termoficare pentru sezonul rece. Așadar, s-a impus executarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii a instalaţiilor de producere a energiei termice.

Tot Primăria a mai transmis că sunt necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiţii de modernizare a reţelei de transport a agentului termic primar.

De altfel, Primăria i-a anunțat pe toți constănțenii că în perioada 16.08.2022-31.08.2022 va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanţa. Pe de altă parte, patronii sunt de părere că acesta a fost cel mai slab sezon estival din ultimii ani.

Prețuri tot mai mari pe litoralul românesc

Prețurile sunt foarte mari, motiv pentru care românii au plecat, în cele mai multe cazuri, în vacanțe pe meleaguri străine, mai ales având în vedere că s-a terminat pandemia de coronavirus și putem călători cu avionul.

Prețurile la malul mării au crescut foarte mult în acest an și, de cele mai multe ori, turiștii au fost șocați atunci când au fost nevoiți să plătească nota, la restaurant. Stațiunile Eforie Nord, Costinești și Vama Veche, dar și Mamaia, au fost pustii în ultimele luni.

De exemplu, o porție de hamsii la malul Mării Negre costă în jur de 25 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img