marți, 16 aprilie, 2024

Orasul Suceava intra in carantina . Ministrul Vela a emis ordonanta militara 6

Distribuie:

Publicat:

In aceasta seara, ministrul de Interne Marcel Vela impreuna cu secretarii de stat Raed Arafat și Bogdan Despescu, au facut anuntul . Conform spuselor sefului DSU Raed Arafat, până luni seară în România s-au înregistrat 2.109 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, din care 593 la Suceava. În aceste condiții, a fost emisă ordonanața militară 6, pri care municipiul Suceava și mai multe comune limitrofe intră în carantină.

"Referitor la situația generală în țară, raportul Centrului național de conducere și coordonare a intervenției, de la ora 20.00, arată că la acest moment sunt 2109 cazuri confirmate în țară și 65 de decese care sunt cauzate de Covid-19.
Vreau să subliniez situația deosebită în care se află municipiul Suceava. Din cele 2109 cazuri confirmate, 593 se află la Suceava.
În urma analizei realizate de Institutul Național de Sănătate Publică și în urma discuțiilor avute și cu colegii din Ministerul Sănătății, am considerat cu toții că din punct de vedere medical trebuie luate măsuri suplimentare în zona Sucevei", a spus Raed Arafat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img