News Flash:

Orasul vasluian Negresti va avea un nou CIMITIR

13 Iulie 2015
2643 Vizualizari | 0 Comentarii
imaginatie tigari de contrabanda ascunse intr o cripta din cimitir 140500
Primarul orasului vasluian NEGRESTI se gandeste non-stop la bunastarea celor care i-au acordat votul, fie ei vii sau morti. Asa se face ca municipalitatea negresteana a inceput construirea unui nou cimitir care va avea un numar de 560 de locuri. Acesta va deservi enoriasilor din cele doua parohii. Edilul orasului, Vasile Voicu, spera ca aceasta constructie sa fie finalizata cel tarziu la sfarsitul lunii august.

„La sfarsitul lunii august speram sa putem participa la slujba de sfintire a noului cimitir, care va avea peste 560 de locuri de veci. Investitia este aproape de final. A fost facut gardul, s-au montat portile, s-au facut amenajarile necesare, lucrarile de curatenie, s-au facut alei late de trei metri cu pavele”, a declarat primarul de Negresti, Vasile Voicu.

Potrivit aceluiasi edil, valoarea proiectului se ridica la 50.000 de lei si este construit cu forta muncitoreasca exclusiv de la Primaria Negresti, toate acestea pentru a fi optimizate consturile.


 Investitia s-a ridicat la 50.000 de lei si s-a facut exclusiv cu forta de munca de la primarie, pentru optimizarea costurilor.

„Daca am fi facut amenajarea cu o firma de constructii, costurile ar fi fost cu siguranta mai mari. Am facut, astfel, toate lucrarile cu oamenii nostri si investitia s-a ridicat undeva la 50.000 de lei”, a mai spus primarul Voicu.

vasile voicu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0882 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024975 (s)