marți, 16 aprilie, 2024

Organizatorii MP al Austriei trebuie sa vina cu un plan concret si viabil privind siguranta participantilor

Distribuie:

Publicat:

Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Austriei trebuie să vină cu un plan concret şi viabil privind asigurarea protecţiei tuturor celor implicaţi în eveniment dacă doresc ca această competiţie să aibă loc, a declarat miercuri ministrul austriac al Sănătăţii, Rudolf Anschober, scrie dpa.

''Noi vom permite ca acest eveniment să se desfăşoare, dar în condiţii stricte, riguroase şi fără o prezenţă numeroasă a publicului'', a spus Anschober, potrivit agerpres.ro.

El a arătat că Executivul de la Viena şi-a făcut datoria de a informa echipele participante în legătură cu condiţiile impuse, în special sosirile şi plecările acestora pe şi de pe teritoriul austriac, restul obligaţiilor revenind organizatorilor.

Formula 1 a anunţat, luni, într-un comunicat că preşedintele director general Chase Carey "vizează" un debut de sezon în Austria pe 5 iulie, probabil "fără spectatori", după ce primul Grand Prix, anulat in extremis din cauza pandemiei de coronavirus, trebuia să aibă loc în Australia la jumătatea lunii martie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img